Aliens

meh.


actually, mula2 tak tahu meh tu ape.
i was like, what? why is everyone saying 'meh'?
ape tuuu.
sebenarnye,tak perlu tahu pun meh tu ape
but, geram tak tahu meh tu ape
so, tanye la mira dgn azizul.


1.

tgh jalan kaki panas2 dgn mira, tasnim on the way home (drpd sekolah)
then, tibe2 je rase nk tanye mira meh tu ape.
so, tanye lah.


me : mira, meh tu ape?
mira : meh? meh sini lah.
me : ha? bukan meh tu. meh is in english.
mira: perlu ke aku tahu? aku tgh sakit perut ni, how do i suppose to know what is meh is. *angrily*
me : oh. okey. aku tak tanye dah. sorry mira :'(


2.

then, tanye azizul pulak
(on the phone)

me : azizul, meh tu ape?
azizul : buat ape nak tahu?
me : saje je nk tahu meh tu ape. geram sbb tak tahu.
azizul : boleh pulak geram. sbb tu je.
me : geram la, semua org tahu. kite sorang je tak tahu. :(
azizul : cari la dalam kamus
me : tolong carikan :D
azizul : lah, kan faiqah yang nak tahu. cari la sendiri.
me : huhu. oh, okey :'(


last2, google la sendiri. (sedih je)
actually, tak de la sedih sgt.
haha.



mira, azizul,
aku dah tahu maksud meh
lepas ni korang takyah tension2 dah.
sbb aku dah tak tanye meh tu ape
jangan marah tau. :'(
xD


what is meh?

"Meh" is an interjection, often an expression of apathy, indifference, or boredom. However, it can also be used to indicate agreement or disagreement. It can also be an adjective, meaning mediocre or boring.


bye.
*meh*

am i going dinner with you?

yes i am.
but not actually with you, but with them.

mira, tasnim, peah and nisa

thanks mira ikot pg dinner sekali
aku tahu kau sebenarnye taknak join,
but kau join jugak demi aku
aww, thanks <3

Thursday, February 18, 2010
8.15 pm
Prima Seafood
sedih kan? :'(

actually, nk pegi kedai mkn dkt je kat tmn dahlia yg baru bukak, budak MIAT yg bukak kot
but, ramai rempits
so, tuka tempat
HAHA.
takpe, ade korang best
lagi2 gossip girl 2 org nih ade (tasnim, peah)
heheh
jgn marah
:P
mira and tasnim
:)

peah
:D

nisa xD


next stop,
off to gemilang anakku and smiles





sedih gile kan?
bad luck betul
bukak2 je dah senget
huhu.
tak pe, 50 sen je and rasenye same
pluss duit mira
thanks mira
xD




bye.
mum mira dah sampai
i'm going home
thanks tumpangkan balik mira.
i have such great times with all of you
:)

byebye :'(

to : naimi, nik, syafiq, hafizul, izzuddin, amirul

lupe nak post pasal korang,

take care yeah korg yg dkt sbp or sbpi tuh,
sure aku rindu korang sgt2.
huhu.
study smart.

oh and yg pg teknik,
good luck jugak
-ieka, zaherul, shazril and azrai
;)

xoxo,
faiqah

kau dah jadi budak MRSM

NURUL HUSNA AMRAN,


take care,
jgn lupe kiteorg yg dkt sbp BBST nih :'(
study smart okey.
warna baju pun dah lain.
takde kaitan kan?
haha. ape2 lah. yg penting,
we you.
and we definitely will miss you so much
xoxo
good luck okey.
nnt kau dgr la ckp aunty aku dkt sane yeah
habis la kau, die polish + math kau.
nnt boleh la aku gossip dgn aunty aku pasal kau kalau aku jumpe die.
HAHA
bye na.



oh yeah, syaheed and izzuddin also.
good luck.
:)






hugs and kisses,
faiqah


oh yes, his name is NAZIRUL


Saturday, 6th of February 2010

Ceramah sumthin about 'kepimpinan'
i guest.



me : uh,uh, tasnim!
it's abang mal.
OMG lame tak jumpe die.
cepat2 tanggap gamba die!
*exited*

tasnim : oh, you mean abang mal A.K.A pembantu makmal?
HAHA
cepat tanggap gamba die. boleh send dkt husna. ;p

*click. click* (snapping some of his pictures)





HUSNA, jgn marah aku tangkap gamba abang mal.
aku snap untuk majalah sekolah jee
lg punn, kau boleh copy.
nnt kau nk pindah dahh, mesti rindu die kan?
hehe.
;p



tasnim : faiqah, actually name die Nazirul.

me : oh yeah, lupe pulak.
dah biase panggil abang mal.
korang la ni, sedap je name die Nazirul. tak pasal2 jd abang mal
HAHA

tasnim : heheh. btw, *serious face* kalau kau perasan kan,
semua org yang name NAZIRUL,
semua pendek kan? HAHA

me : HA? a'ah la. aku baru perasann!
kau ni tasnim, takbaik lahh ckp mcm tu.
HAHAHA
wait, berape byk NAZIRUL kau kenal?

tasnim : nazirul aka abang mal and nazirul luqman je la kot. kau?

me : oh, hehe. aku pun kenal yg tu je kot, or just aku tak ingat yg lain.
tapi, kesian la dieorg kau ckp dieorg pendek.
HAHA


tasnim : sorry2, takde lahhh, aku just, perasan mcm tu nk buat mcm mane. hehe.

me : actually, aku pun baru perasan, betul jgk kan?
hehe. *giggling*


p/s : no offence to all who named NAZIRUL okey?
we were just joking. it's just, such a boring ceramah.
hehe.