Aliens

PENDAFTARAN SPM 2011

NAMA : FAIQAH INNANI BINTI ISMAIL
JANTINA : PEREMPUAN
TARIKH LAHIR : 13/06/1994
KAUM : MELAYU
WARGANEGARA : MALAYSIA
AGAMA : ISLAM

SUBJEK TERAS

1. BAHASA MELAYU
2. BAHASA INGGERIS
3. PENDIDIKAN ISLAM
4. SEJARAH
5. MATEMATIK

SUBJEK PILIHAN

1. MATEMATIK TAMBAHAN
2. BIOLOGI
3. KIMIA
4. FIZIK
5. PENDIDIKAN SENI VISUAL

Jumlah keseluruhan : 10

WOAHHH, :'( bayak gila 10 subjek !
Tak lama lagi PKS 1, dah la tak study lg, haishh, harap2 boleh buat
Doakan okey ;)
*wink,wink*

CHEMISTRY : LIMITING REAGENT

1:28 PM
Currently trying to calm my self down with some chemistry


WHEN IT ALL FALLS APART

I HAVE A PRETTY HARD WEEK . EVERYTHING FALLS APART . EVERYONE I LOVE DONT REALLY TRUST ME . DAMN PLEASE, JUST STOP THIS .
I CAN'T TAKE IT ANYMORE !


OhOmakEkau TASNIM, KAU DAH TUA ?


Rasa macam dah berzaman aku tak update blog, diats permintaan ramai, aku mengepost pada hari yang mulia ini ;)
Aku merasmikan kembali blog daku ini dgn mengePost dan Mengewish Birthday kau Tasnim. :D
Kau patut terharu walaupun kau takperlu terharu. Okey, apa aku mencarut ni ? Hahaha, Sebelum aku mencarut dgn lebih dasyat, baiklah,
Bismillah, Kehadapan saudari
TASNIM HANNANI BINTI IBRAHIM
(bukan ISMAIL ya, KAMI BUKAN ADIK-BERADIK, Harap Maklum)
Dia merupakan kawan sejati secoli ku ;)
kan tasnim ? *wink,wink*
Ngeeeeee~

AHAHAHA, Okeyokey, back to the point

Weh dah bulan DUA ?

HAPPY BIRTHDAY TASNIM HANNANI <3
PADA 10 FEBRUARI 2011
WAHHH, KAU DAH TUA !

my wishlist for you :

1. Cepat amik lesen
2. Belajar rajin2 okenngg?
3. Jangan tdo byk sgt
4. Jangan selalu sgt mencarot dgn aku (mencarut = mengarot)
5. harap2 kau kawen dulu dr aku ye ? jemput ! wajib :D
6. SPM Straight A's wehh! Aminn
7. Aku harap kau suka cake tu ;)
8. Banyakkan berdoa, berselawat ;)
9. Wah, cantik KACA MATA baharu . hehehe
10. Okeng, sudah tidak terkata aku sygkan kau. hehehe. m
oga2 panjang umur dan murah rezeki ya? Moga-moga Allah memberkati hidup anda :D

Nanti kau amik la lesen awal okey?
Jangan risau, nnt aku amik kau sebgai driba aku ;) (teringat dkt Zalikha Irdina. Dia sgt DIVA, okey bukan, nnt dia perasan, ULANG SUARA, DRIVA OKEY ZALIKHA) hahaha.


PARTY DI 5 SAINS TULEN 1 (2011)

Saat-saat terindah
:')
Pertama kali aku buat surprise party utk org, dan berjaya
terima kasih kepada

1. Hazmi Hamizan
2. Aiman
3. Izati kamsani
4. Semua yang membantu menjayakan party ini

thankyou <3