Aliens

okey, saya tipu yang saya update blog hari-hari


HELLO EARTHLINGS, my name is Faiqah :3
Well, im turning 18 years old on 13th june 2012 :D

GOOD NEWS : yesss, apa lagi, tgk horror movie 18++ lah jawabnya :3
BAD NEWS : oh tidak, saya semakin tua :/

buat sementara waktu ini, saya bekerja dkt Toys R Us, Alamanda . Nak tahu knp? sbb saya suka benda comel, yeay byk cute toys :3 Habis lah duit gaji aku dok beli mainan je (=,=') Shhh :P
hidupku penuh panca roba, seperti roda yg berputar sebanyak 360 darjah, (okey, dah melalut) :O
Hidup aku mcm novel, boleh buat drama, and kalau wujud drama tu, mst dpt award. HAHA, haish. cuma drama aku takde lah mcm drama indon, setakat ni, aku tak jumpa lagi org tertukar anak, so, hidup aku bukan macam drama indon.

HAHAHA, OKEY DAH MELALUT SGT NI, TOODLES ;)