Aliens

WOAH ! :O

BARU SEMALAM HABIS PAPER ,
Hari ni cikgu dah bagi paper balik ? :O
SUMPAH NGERI :/ kalau result pretty takpe gak oh (=.=')
gosh, sumpah malu dgn budak kelas. LOL, siapa lah nak amik aku masuk Uni nanti :'(
OMAIGOD RISAU, okey, dah kene paksa diri belajar tak berhenti, haishh.
WOAH, dekat gila SPM, 6 WEEKS to go ! So, bila korang nampak aku online je ckp
"FAIQAH, PERGI BELAJAR LAH!" takpe, cakap je, aku tak marah,
aku belaja tak belaja lain cite :P eheh xD

CHOW CIN CAU ;)

FUYOOO ESOK PHYSICS :O

AKU TAK STUDY LAGI. MUHAHAHA, onilne maghrib-maghrib, terbaik.
dah terasa mengantok sekarang, so, mcm mana nk stdy ni?
pfft . :O

Nasib baik la paper last, TAPI, STILL, SPM nak dekat dah ni, so kau jgn kacau aku dekat2 nk exam ni, setakat nk ckp 'HI' takpayah la. buang masa je, aku tak layan kot.
LEPAS SPM, 02/12/2011. kau hanta 'fullstop' pun aku layan weh, jgn risau. :P
weeeeeeee, yeah man.

p/s : padahal, kalau aku bosan, aku layan juga. haha, so, that's your luck. :P

CHOW <3


IS THIS WAIMBOW ? :O


24th of september 2011

Aku tak sangka hari ini akan berlaku dgn sekelip mata :O

The power of laavv la katakan, serious mmg power gila oh force tuu, haha
OKEY , tak sangka . *speachless lagi*
Fuyooo, aku still tak sangka, tp it just happend,so, love ya dude ;)
YEAH MAN ! kan tasnim ? ;)

*My hearties (pirate english) stands for friends, tak bleh blah kan? haha
SUMPAH LAWAK, ezurain la ni, haish, ada ada je waimbow pwimses ni :P

p/s : hanya certain people je pahampost ni -via blackberry

POSTED BY faiqah sangat comel (aku tahu) MUAHAHAHA !

yeah man !

AFTER ALL THIS YEARS OF WONDERING,

aku baru dpt buka blog aku balik.
YEAY MAN !
kalau kau mesti tahu, itulah sebabnya aku dah lama tak update blog aku.

CERITA HOT :

1) EZURAIN

EZURAIN ada nama gelaran baru
'eZUwain EsQUANDAR poney Barbie wainbow pwinses (THE POWER OF LAVVVV~) YEAH MAN!

2) TASNIM

JOM OBSES DGN DIA NAK ?
BOLEH KALAHKAN SYAFF HOTTT
jumpa dia je , kte ckp "OH-MEH-GOD OH MEH-GOD, OH-MEH GOD RAMAI2!"yeah man !

P/S : KAU TAK PAHAM? TAKPAHAM SUDAH :P

okey aku dah blur, bye