Aliens

Oh no !

World Date with Kim Beom

rugi tk sign up, Nadira Hanum (Malaysian) dpt pg date dgn Kim Beom
huhu. sedih.
It's tearing up my heart :'(
*tkpe,tkpe, nnt aku pg date dgn dia berdua.
date on group tk best.
HAHA
:P

Aku tahu, sgt memalukan

Tak ingat bila, tp yang pasti dkt MPH Sunway Pyramid dan masa tu cuti sekolah. Jalan-jalan dgn siblings (ira and fatini). Ayah hantar sampai sana dalam pukul 9.50 kot. Gila awal, sbb ayah terus pg kerja. Tak ada kedai yg bukak pun, kecuali McD yg 24 hours, and semua benda yg 24 hours. (=.=') Kteorg pegi la breakfast dkt McD dulu, then dlm pukul 10.30 mcm tu pg MPH, buat membership card . lepas tu, nk beli buku, then 1 buku ni sgt comel, rak atas sekali. tak sampai, so, panjat la rak tu, then, guest what? semua buku kat rak yg aku pijak td jatuh. ish, memalukan gile, mane la aku tahu rak tu tak lekat. (=.=') nasib baik awal, tk de org, just staff dieorg je, but still, memalukan. Aku and fatini cepat-cepat susun balik semua buku. nasib baik staff die sorang ni baik, tk marah pun, dia tolong susunkan sekali. Ira lg bagus, tgk je kteorg susun. ish, menyesal bwk dia. HAHA. I know, sgt sgt memalukan, bunyi jatuh tu yg tk tahan oh. Kalau korang tk rasa bende ni memalukan, tak tahu lah, Heartless btol. mmg sesuai kelua dgn aku. sbb aku akn sentiasa buat bende pelik-pelik. tak kira dimana , ada je yg tk kena. byk lagi sebenarnye cite yg memalukan. tp, mls nk cita. hehe. btw, mira, tasnim, korang la yg rajin kua dgn aku. terima kasih, terharu. sorry, aku tak boleh janji yg aku tak akan buat perkara yg memalukan korang
HAHA. xD

Am i that annoying?

Semua org mcm away from me nowdays. *pelik*
Am i annoying? wait, i know i am. but am i that annoying? :'(
kalau sbb i always saying 'ape tu' , 'ape ni' , 'ape nye' , 'mana nye' dan sesinonim dgnnya, mira punya way of ponit of view of annoying lah. i am so sorry, sbb perkataan tu, mmg naturally keluar, i don't know why, it just did. lol. sorry again. or if i did something wrong, i'm sorry, i did'nt mean to. just, jgn away. i'm feeling guilty. huhu.
- sincerely, faiqah

In Love Again

Gosh!
;)

A Night To Remmember







































Saturday, April 10, 2010


hari yg sgt pelik. seriously. haha, langgar everythin', sampai2 je dah langgar dinding ?
ish, perlu ke ? and langgar everyone, again, and again, and again (=.=') pg surau, langgar boots org pulak. bagus sgt la tu. HAHA. Nvm, spend time dgn korang dah kire okey la tu. best je <3
yg paling tk thn sekali, pilih movie randomly. tk pernah2 buat bende gile tu, tetibe rase nk buat. pelik je. then, amik ha! dpt cite melayu. love story pulak tu. seriously ? tu la, lain kali nk pilih random pun, kene pilih random (english movie only) ingt tu korang! haha

#1
me : seriously random ?
them : tk kesah pun
me : love story melayu? btol ke korang ni?
them : okey je

#2
(?) : nk beli popcorn ?
me : oh, lupe pulak. korang nk?
tasnim, (?) : tk kesah
me : apee tu, tk kesah tu nk ke tak ?
tasnim, (?) : tk kesah
me : ish, korang ni, asyik2 tk kesah je. kalau mcm tu aku kesah!
nisa : aku pun kesah :D
me : jom nisa kite pg beli, dieorg tk yah mkn. ;p

last2 semua pg je dkt kaunter tu. and semua tetibe jd kesah and semua order.
haha. lawak je.

it is truly a night to remmber,
and it is one of my most treasured moment
in my life.
thanks to you.
;)

Hari Keusahawanan


main ice ;p

oh, btw, congratulations to Azizul
for his success on that ghost house
:)

*nnt la upload gmba lg, mls. haha

Penat.

hari ni semua org penat dan emo,
dan esok lg penat, ujian bertulis PNB and
ade sesat pasal perdagangan?
tk tahu knp cikgu pilih kteorg untuk competition tu,
tk pernah tahu pasal PNB pun.
pluss kteorg amik biology,
tk de kaitan kan?
well, wish me luck. *sah-sah kalah
huhu.

what?

ingatkan parents kteorg cop duit ke?
(=.=')