Aliens

Tasnim Hannani

tiba - tiba terasa rindu dekat si gadis yang bernama Tasnim Hannani .

Berhabuk.

Lamaanyaa tak blogging, woahh berhabuk. Sampai lupa password lg sekali, adoi leceh. Niha, dah masuk matrik, lagi lah busyy sesangat-sangatnyaa. Hari hari penat je. Ni pun blogging sbb kebetulan balik rumah dan ada mood tiba-tiba. Esok ada MUET dan tak stdy apa apa lagi. Haissh, im dead . Well, tengah sakit perut ni, nanti post lagi. Chow bebeh !

okey, saya tipu yang saya update blog hari-hari


HELLO EARTHLINGS, my name is Faiqah :3
Well, im turning 18 years old on 13th june 2012 :D

GOOD NEWS : yesss, apa lagi, tgk horror movie 18++ lah jawabnya :3
BAD NEWS : oh tidak, saya semakin tua :/

buat sementara waktu ini, saya bekerja dkt Toys R Us, Alamanda . Nak tahu knp? sbb saya suka benda comel, yeay byk cute toys :3 Habis lah duit gaji aku dok beli mainan je (=,=') Shhh :P
hidupku penuh panca roba, seperti roda yg berputar sebanyak 360 darjah, (okey, dah melalut) :O
Hidup aku mcm novel, boleh buat drama, and kalau wujud drama tu, mst dpt award. HAHA, haish. cuma drama aku takde lah mcm drama indon, setakat ni, aku tak jumpa lagi org tertukar anak, so, hidup aku bukan macam drama indon.

HAHAHA, OKEY DAH MELALUT SGT NI, TOODLES ;)

SAYA PELAJAR LEPASAN SPM


Woah, rasa sekejap je, baru hari pertama cuti dah membosankan. tgk tv, mkn,lalalala :D
well, aku akan rindu sekolah, i already did, hari2 dtg sekolah kot dulu, dgn tasnim pg ptg dtg, mana taknya, satu sekolah kenal kteorg, hahaha, lawak, org dtg je dekat dgn kteorg, dieorg akan tanya "kembar eh?" lol. rindu saat saat itu, sekarang semuaorg dah buat kerja masing-masing, tak lama lagi, dah masuk chapter baru, university :) oh, i wonder how it is like to be in university with different people everywhere :D i hope it will turn out good, oh dan tak lupa juga, kene tunggu result SPM :O TAKUT ! haish, risau tu :/ lol :) okey then, gtg, jgn risau, hari2 aku post, sbb tak tahu nk buat apa, weeeeeeeeeee, chow :D

WOAH ! :O

BARU SEMALAM HABIS PAPER ,
Hari ni cikgu dah bagi paper balik ? :O
SUMPAH NGERI :/ kalau result pretty takpe gak oh (=.=')
gosh, sumpah malu dgn budak kelas. LOL, siapa lah nak amik aku masuk Uni nanti :'(
OMAIGOD RISAU, okey, dah kene paksa diri belajar tak berhenti, haishh.
WOAH, dekat gila SPM, 6 WEEKS to go ! So, bila korang nampak aku online je ckp
"FAIQAH, PERGI BELAJAR LAH!" takpe, cakap je, aku tak marah,
aku belaja tak belaja lain cite :P eheh xD

CHOW CIN CAU ;)